Welkom In Mijn Keuken


Gezellig, blij dat je er bent. Koken doe ik graag, experimenteren ook. Ik gebruik standaard recepten, eigen verzinsels en wat de koelkast en voorraad kast mij bied. Kijk, verzamel en probeer, vooral iets nieuws en niet onbelangrijk - geniet van de keuken en alles wat daar mee te maken heeft!

Smakelijk eten!

dinsdag 9 februari 2016

Mijn passie delen

Ja, eindelijk, na velen mij geïnspireerd hebben, aangemoedigd hebben en op ingepraat hebben is het zo ver.
Ik durf het aan!

It Giet Oan!

Meestal als je mensen uitnodigt om van jouw gekookt maaltijd mee te genieten, zijn het mensen die je kent. Bekenden waar je een band mee hebt. Vertrouwd. Je weet iets van hun gewoontes, levensinzicht en wat ze lekker vinden.

Je kiest een gerecht of stelt een  menu samen, en op de afgesproken tijd zit je samen aan tafel. Daar krijg ik zo'n enorme buzz van. Geweldig.

IK KOOK GRAAG - Ja altijd al gedaan. De keuken was geen strafplek voor mij en is nog een van mijn meest geliefde plekjes in mijn huis.

Ik volg recepten, verzin ter plekke en pas aan naar smaak. Ik kan geïnspireerd worden door een plaatje, een gerecht op het scherm of iets ( etenswaren)  wat ik in de winkel zie liggen. Er zijn dagen dat ik denk ppfffff- wat nu? Maar die zijn op een hand te tellen.

Nu ga ik vreemden toelaten mijn eten te kunnen proeven.

Vreemden die bekenden zullen worden....

Wat gezellig ook eigenlijk. 

Twee keer in de week wil ik een gerecht aanbieden.

Het kan zijn - vooral in deze begin fase, dat ik de dagen even aan moet passen omdat ik al het een en ander heb staan wat afspraken betreft. Maar dat laat ik tzt wel weten.

Het bericht van de voorgestelde gerechten plaats ik op mijn Facebook - en stuur ik het door via Whatsapp aan diegene die zich aanmelden.

Bestellen kan door mij een bericht te sturen via Whatsapp of op de Facebook pagina een 'Bericht van bezoekers' te plaatsen - of een smsje te sturen - of zelfs te e-mailen.

Het afhaal moment is tussen 17:00 en 18:00 en als je in de omgeving van Dordrecht woont- dan is het misschien mogelijk om zo af en toe een bestelling te plaatsen voor een van mijn maaltijden.


Dus, heb je interesse - woon je in de omgeving van Dordrecht, stuur mij een berichtje en kijk regelmatig op Facebook.

Ik heb er zin in - en ga door met de voorbereidingen.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig nieuws Anita.....jij kookt en bakt zo vreselijk lekker daar moeten zeker heel veel mensen van gaan genieten. ...heel erg veel succes. ..Dikke knuffel en kus 😙 Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Veronique. Ik ga mijn best doen lekkere maaltijden voor te bereiden. Wat een leuke kans heb ik nu toch....om mijn passie te delen.

      Verwijderen