Welkom In Mijn Keuken


Gezellig, blij dat je er bent. Koken doe ik graag, experimenteren ook. Ik gebruik standaard recepten, eigen verzinsels en wat de koelkast en voorraad kast mij bied. Kijk, verzamel en probeer, vooral iets nieuws en niet onbelangrijk - geniet van de keuken en alles wat daar mee te maken heeft!

Smakelijk eten!

dinsdag 3 oktober 2017

Tijdverdrijf- zondagrust

Nee, het regent niet. De temperatuur is ook best wel aangenaam. Ook wil ik graag een soort luie dag- waar je wel rust neemt, het is tenslotte zondag, maar waar je ook, aan het einde van de dag een voldaan gevoel van overhoud.

Focaccia Gordon style
klik hier voor filmpje
Wat eten betreft vandaag- doe ik wat rustig aan. De koelkast staat vol met beetjes van....! Die ga ik omtoveren naar een geheel ( hoop ik)! En wat zal daar goed bij passen- juist, vers focaccia brood. Heeeeerlijk, de geur van die olijven, rozemarijn, olijfolie en gewoon het brooddeeg.

Vorig jaar en het jaar daarvoor heb ik dit recept meerdere keren gemaakt en altijd met succes. Dit jaar niet een keer. Dus nu moest ik weer eventje kijken naar het filmpje van Gordon Ramsey - want het is zijn recept die ik graag hiervoor gebruik.

Olijven, zongedroogde tomaten, rozemarijn.... oh wat een heerlijke combinatie. Een zomers gevoel en stemming, dat heerst nu in huis. De geur is zo heerlijk. Ik waan mij in Italiƫ. Om dat gevoel compleet te maken gaan wij vanmiddag maar lekker op balkon zitten genieten. Wijntje erbij.

Oh heb er nou al zin in.

1 opmerking: