Het is steeds maar kiezen en mijn lijst aanpassen.
Voor de komende week heb ik een beslissing genomen en het menu staat klaar.
Ik maak hier eigen naanbrood bij- lekker voor het 'opsoppen van de nattigheid die bij dit gerecht hoort.
Als vleesvervanger zitten er cashewnoten in het gerecht - of liever gezet BIJ het gerecht. Roer ze erdoor na het opwarmen. Ik wil niet dat het knappertje eraf gaat.
Kijk op deze site voor meer informatie over de cashewnoot. Maakt voor interessant lezen.
Op donderdag weer een vlees vrije dag
Overheerlijke maisssoep. Beetje pit en veel smaak. Ik maak er bladerdeeg -sesamstengels bij. Het gerecht kan met garnalen of zonder ( dus weer een vegetarisch gerecht) besteld worden.
Het vult, is romig van textuur en smaakt verrukkelijk.
Wil je het liever bewaren tot vrijdag- dat kan.
Ik zou zeggen - smakelijk eten voor straks!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten