Welkom In Mijn Keuken


Gezellig, blij dat je er bent. Koken doe ik graag, experimenteren ook. Ik gebruik standaard recepten, eigen verzinsels en wat de koelkast en voorraad kast mij bied. Kijk, verzamel en probeer, vooral iets nieuws en niet onbelangrijk - geniet van de keuken en alles wat daar mee te maken heeft!

Smakelijk eten!

vrijdag 4 maart 2016

Week 10: Het wordt weer smullen

Er zijn zoveel recepten die ik graag wil maken voor mijn twee kookdagen.

Het is steeds maar kiezen en mijn lijst aanpassen.

Voor de komende week heb ik een beslissing genomen en het menu staat klaar.


Ik maak hier eigen naanbrood bij- lekker voor het 'opsoppen van de nattigheid die bij dit gerecht hoort.

Ik hou van groente gerechten- dus de vleeseter schiet er even bij in- maaaaaar, komt niets te kort zou jij als vleeseter dit gerecht bestellen.

Als vleesvervanger zitten er cashewnoten in het gerecht - of liever gezet BIJ het gerecht. Roer ze erdoor na het opwarmen. Ik wil niet dat het knappertje eraf gaat.

Kijk op deze site voor meer informatie over de cashewnoot. Maakt voor interessant lezen.


Op donderdag weer een vlees vrije dag

Overheerlijke maisssoep. Beetje pit en veel smaak. Ik maak er bladerdeeg -sesamstengels bij. Het gerecht kan met garnalen of zonder ( dus weer een vegetarisch gerecht) besteld worden.

Het vult, is romig van textuur en smaakt verrukkelijk.

Wil je het liever bewaren tot vrijdag- dat kan.

Ik zou zeggen - smakelijk eten voor straks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten