Welkom In Mijn Keuken


Gezellig, blij dat je er bent. Koken doe ik graag, experimenteren ook. Ik gebruik standaard recepten, eigen verzinsels en wat de koelkast en voorraad kast mij bied. Kijk, verzamel en probeer, vooral iets nieuws en niet onbelangrijk - geniet van de keuken en alles wat daar mee te maken heeft!

Smakelijk eten!

dinsdag 9 december 2014

Het valt niet mee...

... om in deze drukke periode ook nog eens voor te bereiden op een verhuizing.

Ja, vandaar ook dat ik me niet volledig in heb kunnen zetten op mijn Facebook en Blog over eten. Als alles om me heen veranderd in een bouwput en opslagruimte bezit ik wel de creativiteit om een gezonde, snelle hap neer te zetten, maar pronken ermee... en de tijd te hebben om ermee te pronken is de grote vraag.

Ik had al een paar keer gezegd dat ik een keuken aan het ontwerpen was- en dat ben ik ook. Voor mij.

Spannend allemaal. Tijdrovend, leuk, vermoeiend, energie gevend en slopend en de enthousiasme van allen die betrokken zijn geeft een mens moed.

Ik ben in de laatste fase van schilderwerk beland. Vandaag de tweede keer dat ik een dagje 'vrij' neem om allerlei klusjes op te knappen - zoals kerstkaarten die gestuurd moeten worden. Wel handig want ik vermeld meteen onze adreswijziging erin.

Volgende week gaat de vloer erin, dan wij en 'last but not least' tussen Kerst en Oud en Nieuw komt de keuken.

Als de rust eenmaal is gekeerd en ik heb me aangepast aan onze nieuwe woning - komt mijn ritme ook weer op zijn pootjes terecht. Dan ben ik weer vrij om van mijn schrijf en kook momenten te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten