Ik heb, volgens mijn man en zwager, een hemels curry gerecht gemaakt.
Ze zaten echt zo te smullen - dat ik besloten was om dit gerecht NOG een keer te maken voor vrienden die van dit soort gerechten ook helemaal blij worden.
Ik had, zoals gewoonlijk, foto's genomen en dacht het recept opgeslagen te hebben -
NIET DUS!
Ik heb gezocht, ge-googled, en mijn geheugen geraadpleegd.
Het zit ergens zo netjes opgeslagen dat ik er niet bij kan komen.
Toch wil ik de foto's plaatsen omdat ik denk dat ik dan misschien een ingeving krijg en het recept alsnog kan traceren.
Wat ik er wel over kan zeggen - is dat de curry paste zelf gemaakt is, dat er tomaat en kokosmelk samen gemengd worden. Dat de hele kip in 6 stukken gesneden is, vooraf gebraden wordt. Eigen draai gegeven door zoete aardappel en broccoli stengel toe te voegen. En dat ik er een schijf palmsuiker toe hebt gevoegd. Het was te scherp zonder die zoete toevoeging ( ik ken het smaakpalet van mijn 'mannen' aan tafel).
Ik was supertrots op mijn prestatie en het resultaat.
Ik zal niet tevreden zijn tot ik het recept weer terug vind.
Geniet van de foto's.
De curry kruiden |
Kip aanbraden |
Tomaat en kokos cream |
de kruiden en het 'natte' mengsel |
In de oven |
Smakelijk eten |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten